چگونه به کودک مبتلا به اتیسم کمک کنیم تا با تغییرات کنار بیایید

ساخت وبلاگ

آخرین مطالب

    امکانات وب

    برای کودکان مبتلا به اوتیسم ، تغییر می تواند چالش برانگیز باشد. این کودکان تمایل دارند از روال های مشخص با ساختار قابل پیش بینی لذت ببرند. اگر والدین یا مراقب کودک مبتلا به اوتیسم هستید ، ممکن است از خود بپرسید که چگونه می توان به کودک  کمک کرد تا شرایط جدید را مدیریت کند. ، تغییرات غیرمنتظره به ویژه برای کودکان اوتیسم استرس آور است. مهم است که سعی کنید تغییرات زندگی فرزند خود را پیش بینی کرده و آماده کنید. پس از شناسایی تغییرات ، می توانید از راهکارهایی برای کمک به کودک در انجام رفتارهای جدید و سازگاری استفاده کنید.

     

    تغییرات روتین را پیش بینی کنید. برنامه ریزی پیش رو می تواند به کودک کمک کند تا خود را برای تغییرات آینده آماده کند. اگر در زندگی شما وضعیت ناراحت کننده یا غیرمنتظره ای پیش آمد ، میتوانید از روشهایی که به کودک شما کمک می کند با تغییرات سازگار شود استفاده کنید .  از یک تایمر شمارش معکوس یا یک تقویم برای کمک به کودک در درک زمان رخ دادن تغییراستفاده کنید. همچنین از  تغییرات کوچک شروع کنید و سعی کنید هر بار فقط یک تغییر را اعمال کنید.

     

    توضیح دهید که در طی فعالیت یا تغییر جدید چه اتفاقی خواهد افتاد. کودکان اوتیستیک موارد شناخته شده را به ناشناخته ترجیح می دهند. ندانستن انتظارات می تواند اضطراب زیادی را در کودک اوتیسم ایجاد کند. صحبت کردن در مورد آنچه که در طی رویداد جدید رخ خواهد داد ، می تواند تغییر را تا حدی برای کودک آشنا کند .

     

    بر جنبه های مثبت تغییر در کودک تأکید کنید. جملاتی مانند: "شما در این مدرسه جدید چیزهای زیادی یاد خواهید گرفت" یا "این معاینه ممکن است جالب نباشد ، اما اطمینان از سلامت  بدن مهم است." شما همچنین می توانید فعالیت جدید را با جوایز ویژه ای جفت کنید تا به ایجاد یک ارتباط مثبت کمک کنید.

     

    هر جا فرصتی وجود دارد فعالیت های معمول یا آشنا را ارائه دهید. هرچه بیشتر بتوانید اشیا ، افراد یا فعالیت های آشنا را در یک موقعیت یا رویداد جدید ادغام کنید ، کودک احساس اضطراب کمتری می کند.

    به عنوان مثال ، شما می توانید در هنگام تعطیلات یک اسباب بازی آشنا به همراه داشته باشید یا ناهار مورد علاقه کودک را برای فرزند خود هنگام شروع تحصیل آماده کنید تا کودک همراه خود به مدرسه ببرد .

    ادامه دارد 

    www.iranautism.ir 


    استفاده از این مقاله با ذکر نام و لینک کانال بلامانع است .

    عماد...
    ما را در سایت عماد دنبال می کنید

    برچسب : نویسنده : memadaboualia بازدید : 141 تاريخ : چهارشنبه 6 اسفند 1399 ساعت: 23:22